Artiști români, interziși în SUA: Mai multor cântăreţi de muzică ușoară și populară le-au fost retrase vizele de turiști

| 14 iun, 17:29

Românii stabiliți în Statele Unite nu vor mai putea să-și aline dorul de casă cu artiștii din ţară. Mai mulți cântăreţi de muzică ușoară și populară nu ar mai avea voie să susţină concerte peste Ocean, pentru că le-au fost retrase vizele de turiști, potrivit libertatea.ro.

Artiștii noștri nu vor să lase lucrurile aşa şi sunt hotărâți să ceară lămuriri de la autorități.

Artiștii cred că totul li se trage de la un impresar de peste Ocean. Branislav Podrumedic, un sârb stabilit în Statele Unite i-ar fi reclamat la autorități cum că fac averi uriașe, folosindu-se de vize de turiști. Sârbul s-ar fi răzbunat astfel pe cei care au rupt contractele de exclusivitate cu el și au ținut concerte pe cont propriu. Printre aceștia s-ar număra Nicola, Raul sau Adrian Enache. 

În urma plângerii, ambasada a retras vizele turistice. Pe viitor, soliștii pot vizita diaspora, doar cu viza de lucru pentru artiști profesioniști. Este și cazul cântăreței de muzica populară Maria Dragomiroiu. 

Până atunci, cei vizați vor să se solicite o audiență la ambasadă, pentru a primi lămuriri. 

Nu sunt singurii artiști români care au avut probleme peste Ocean. Alexandra Stan nu a mai putut ajunge să cante la New York, întrucat nu mai avea viză de lucru. Asta în timp ce Adrian 
Minune nu ar mai avea voie să calce pe pământ american niciodată din cauza un personaj controversat care s-a dat drept membru al trupei manelistului.

 

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Smiley s-a cuplat cu o brunetă pe care o ştiu toţi românii

 

Tag-uri: america, SUA, vedete
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ