Atac-surpriză la adresa lui Liviu Dragnea. ”Eu sunt cea mai defăimată persoană din România”

| 12 feb, 16:38

Primarul Timișoarei se autoproclamă cea mai defăimată persoană din România, însă consideră că Legea lui Liviu Dragnea privind defăimarea ar pune pumnul în gura tuturor românilor.

Nicolae Robu susține că a fost de mai multe ori victimă și că inclusiv amenda pe care a primit-o pentru o postare pe Facebook a fost o comandă politică.

„Vreau să fiu foarte limpede: eu consider că nu există persoană în România mai defăimată decât sunt eu. Cred că pot demonstra asta foarte simplu și oricine se poate lămuri, dacă se urmărește câte s-au spus despre mine în lungul timpului, dar mai ales în ultimul an, dar de îndată ce am devenit primar, de fapt. Cred că se poate accepta această aserțiune, că sunt cea mai defăimată persoană din România. Am în vedere nu numai ce se spune, dar și care este realitatea, se spun lucruri negative care nu sunt în acord cu realitatea. Nu vreau să exemplific, pentru că ne-ar trebui un maraton, un foileton de conferințe. La un moment dat începi să râzi cu îngăduință, e și un fel de amărăciune”, a anunțat, vineri, primarul Timișoarei.

Nicolae Robu susține că este vehement împotriva Legii lui Dragnea și că România nu are nevoie de așa ceva.

„Eu sunt vehement împotriva unei legi anti-defăimare, nu cred că e nevoie de așa ceva. Eu am convingerea că cetățenii Timișoarei pun în balanță, pe un taler, ceea ce văd ei că s-a întâmplat în acești ani cu mine ca primar în oraș și pe celălalt taler ce se spune despre mine. Acești cetățeni ai Timișoarei vor judeca în mod corect cum stau lucrurile și vor aprecia cum sunt eu prin prisma lor, nu prin prisma celor care încearcă să îmi creioneze un portret sau altul. Și, evident, nici măcar prin prisma a ceea ce eu însumi pretind. Fiecare cetățean își are propria percepție și apoi își are propriile aprecieri raționale, obiective, bazate pe criterii foarte clare. Indiferent câte ar spune cineva despre o persoană de rău, de bine, indiferent câte ar spune chiar ea însăși acea persoană despre ea, de bine. Până la urmă cetățenii vor judeca cu mintea lor și vor aprecia cu simțirea lor. Predominant, în această apreciere, va fi ceea ce se vede ca realizare. Eu am fost pe tot parcursul vieții un om orientat, focalizat pe realizări”, mai spune Robu.
Sursa: tion.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 11:42
Cami
Planul perfect de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicita-ne mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ