Moise Guran o atacă virulent pe Elena Udrea: "1,5 milioane de bugetari ţi-au plătit şpăgile din salariile tăiate"

| 11 feb, 12:42

Jurnalistul Moise Guran a postat pe blogul său un mesaj dur la adresa Elenei Udrea pe care o găseşte responsabilă de tăierile bugetare masive din 2010.

"Adevărul nu poate fi încătușat, a spus Elena Udrea cu zâmbetul pe buze la ieșirea de la DNA. Adevărul, măi cucoană, este că atunci când oamenii tăi înhățau 10% din milioanele statului, același stat se împrumuta un miliard de la FMI ca să poată plăti salariile, în 2009", scrie Moise Guran.

Citeşte şi: Noi DEZVĂLUIRI! Elena Udrea şi-a organizat ziua de naştere de la Predeal cu banii primiţi mită

"Adevărul este că, indiferent dacă procurorii vor dovedi sau nu că au ajuns banii la tine, devii responsabilă de faptul că aproape 1,5 milioane de bugetari au plătit în 2010 aceste șpăgi direct din salariile lor tăiate, iar în următorii doi ani 400 de mii dintre ei și-au pierdut slujbele. Adevărul este că noi toți, și mai săraci și mai bogați am plătit de atunci și până astăzi acele șpăgi printr-un TVA mai mare, pe care statul ni l-a luat nouă ca să-ți dea ție comisionul ăla de 10%", a declarat jurnalistul.

Citeşte şi: Cum arată celula unde a stat ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 13:53
aurora
udrea + basescu
ma gandesc daca nu ar fi normal sa fie da-ti in judecata de catre toti bugetarii care au avut de suferit si mai au in urma taierii salariilor, urmarea acestui lucru se va vedea si la iesirea la pensie...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ