ATENŢIONARE METEO de vânt, ploi și ninsori pentru toată țara, până vineri la ora 18.00

| 01 apr, 09:55

O atenționare meteo de vânt, ploi și ninsori a fost emisă miercuri pentru întreaga țară, fiind valabilă în intervalul 01 aprilie, ora 13.00 – 03 aprilie, ora 18.00, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, în intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăsi local 55...60 km/h. În zona montană vântul va sufla tare, iar pe creste va depăşi la rafală 90 km/h, arată ANM.

La munte vor predomina ninsorile, iar mai ales în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Occidentali izolat cantităţile de precipitaţii vor depăşi 20 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă. Vor fi şi intervale în care ninsoarea va fi viscolită.

În Maramureş, Transilvania, Crişana şi local în Moldova şi în zonele deluroase din restul ţării, trecător, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, mai ales în noaptea de joi spre vineri (2/3 aprilie) şi în cursul zilei de vineri (3 aprilie).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ