Audierea lui Messi pentru fraudă fiscală, amânată pentru 27 septembrie

| 10 sep, 2013

Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona şi al naţionalei Argentinei, şi tatăl său, ambii acuzaţi în Spania pentru fraudă fiscală, vor fi audiaţi de un judecător pe 27 septembrie şi nu pe 17, cum era prevăzut, a anunţat marţi Tribunalul superior din Catalonia.

Cei doi sunt convocaţi pe ''27 septembrie la tribunalul din Gava'', oraş de lângă Barcelona, unde este instrumentat dosarul, a indicat Tribunalul într-un comunicat, precizând că Jorge Horacio Messi, tatăl jucătorului, va fi audiat la ora locală 10,00, iar fiul său, de la ora 11,00.

Avocatul jucătorului a cerut amânarea audierii, explicând că va trebui să asiste la un proces la data prevăzută iniţial.

''Judecătorul a acceptat suspendarea audierii prevăzute pe 17 septembrie şi a fixat o nouă dată pe 27 septembrie'', precizează tribunalul.

Lionel Messi şi tatăl său sunt judecaţi pentru o presupusă fraudă fiscală de 4,16 milioane euro, legată de veniturile din exploatarea imaginii jucătorului între 2009 şi 2009. Fapte pe care ei dezmint că le-ar fi comis.

Oricum, tatăl jucătorului a făcut un vărsământ de 5 milioane euro pe 14 august ''cu titlul de plată şi interese în cadrul procedurii în curs'', a indicat tribunalul din Gava săptămâna trecută.

De patru ori câştigător al Balonului de Aur, Messi se afla, în iunie, pe locul 10 în ierarhia sportivilor cei mai bogaţi din lume, potrivit listei alcătuite de revista americană Forbes, în care apare un salariu anual de 20,3 milioane dolari (15,3 milioane euro) şi venituri comerciale de 21 milioane euro (15,8 milioane euro).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ