Autostrada suspendată a lui Oprescu prinde contur: consilierii au adoptat proiectul

| 28 noi, 2013

Consilierii municipali au adoptat proiectul de hotărâre privind autostrada suspendată. Viceprimarul Marcel Nicolaescu consideră că lucrările vor fi demarate la primăvară dacă se va reuşi construirea unui buget corespunzător.

"Dacă vom reuşi să construim un buget pe măsură pentru anul viitor, eu cred că din primavară va fi demarat acest proiect, pentru că e o prioritate, adică dintre tot ce există acum, cred că a trecut între priorităţile cele mai importante ale Primăriei Capitalei", a declarat Marcel Nicolaescu după şedinţa de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), citat de Agerpres.

El a menţionat că acest plan urbanistic zonal constituie penetraţia finală către autostrada spre Piteşti.

"E un proiect care data trecută nu a trecut din cauza unui vot, cred că, din punctul meu de vedere şi al tuturor consilierilor, este o prioritate maximă în condiţiile în care vom avea de-a face cu o fluidizare a traficului", a adăugat viceprimarul.

CGMB a adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal "Închidere inel median de circulaţie la zona nord - autostrada urbană tronson cuprins între Lacul Morii şi şos. Colentina".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ