AVARIE majoră la CFR. Întârzieri de peste 3 ore ale trenurilor care vin și pleacă din Gara de Nord

| 07 sep, 09:33

Blocaj pe calea ferată! Sunt probleme la sistemul de dirijare a traficului feroviar. Trenurile care ajung în gara de Nord au întârzieri de peste trei ore. Potrivit CFR SA, sunt lucrări de repunere în funcțiune a trenurilor.

CFR Infrastructură a anunțat, joi dimineață, că între Chitila, Buftea și Periș, trenurile circulă la cale liberă. Deranjamentul a fost produs din cauza unor lucrări desfășurate de furnizorul de energie electrică local, informează CFR.

"Echipele feroviare intervin la această oră pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periș, pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalațiilor de semnalizare si de siguranță a traficului".

Circulația trenurilor se desfășoară în cursul diminețíi în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcție a sistemului de de semnalizare si de siguranță a traficului a traficului.

Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers.

"Aceste întârzieri se vor reduce începând cu această oră, la fața locului se intervine, sunt foarte multe trenuri în circulație. Acel deranjament a fost produs din cauza unor lucrări desfășurate de furnizorul zonal de energie electrică. Tot personalul feroviar e pe teren iar trenurile circulă prin dirijare", a declarat la Realitatea TV Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

La ora 8 dimineața trenurile înregistrau în Gara de Nord din București întârzieri de până la 3 ore: un tren care trebuia să vină de la Iași are o întârziere de 120 de minute, un tren de la Urziceni - 180 min, iar altul care vine pe ruta Arad - Craiova - 150 minute.

Întârzieri se înregistrează și la trenurile care pleacă din Gara de Nord. Un tren care urmează să ajungă la Mangalia are deja o întârziere de 140 minute în Gara de Nord, iar altul spre Urziceni - 100 minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ