Averea lui Gabriel Oprea, verificată de ANI. A fost sesizată şi ANAF

| 03 apr, 19:11

Averea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru de Interne, senator si presedinte al UNPR, va fi verificata de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate, ca urmare a sesizarii depuse de un avocat, care a decis sa sesizeze si ANAF,potrivit ziare.com.

"Va transmitem Adresa nr. 7293/G/II/18.02.2015 transmisa de Agentia Nationala de Integritate cabinetului nostru de avocatura, prin care s-a decis demararea efectuarii evaluarii averii domniei sale in urma sesizarilor formulate de catre petent cu privire la existenta unor grave inadvertente si neregularitati existente intre Declaratiile de avere in perioada 2004-2014" depuse de vicepremierul Gabriel Oprea, se arata intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com de avocatul Diana Monica Croitoru-Anghel.

Aceasta a precizat pentru Adevarul ca a depus mai multe sesizari la ANI cu privire la averea lui Gabriel Oprea.

"Au fost vreo trei sesizari, plus o completare la o sesizare. Prima a fost depusa in ianuarie, iar aceasta dateaza din 18 februarie si a fost incununata de succes, pentru ca s-a stabilit demararea procedurii de verificare a averii.

O sa depunem si o sesizare la ANAF, desi in urma sesizarii depuse catre ANI, inspectorul Dan Dumitru Mantu mi-a spus ca a procedat la trimiterea unei sesizari catre ANAF. Am crezut ca e de buna-credinta, dar s-a dovedit ca nu a existat nicio sesizare, desi a spus ca a facut-o", a precizat avocata, precizand ca demersul are la baza "solicitarea unui client".

In perioada mentionata, 2004-2014, Gabriel Oprea a detinut doua mandate de deputat si doua de senator, declaratiile sale de avere putand fi consultate pe site-ul Senatului.

 

Citeşte şi: Gabriel Oprea îl sprijină pe premier: Prezentul și viitorul apropiat e legat de Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ