Gabriel Oprea: ANI va constata că nu există neconcordanțe sau suspiciuni în ceea ce mă privește

| 03 apr, 23:24

Vicepremierul Gabriel Oprea a precizat că a mai trecut ''prin filtrul" instituțiilor cu atribuții în verificarea demnitarilor și niciodată nu i s-a imputat ''vreo abatere sau vreo neregulă''.

''Nu este prima dată când se fac astfel de verificări, mai ales că de ani de zile ocup funcții de demnitate publică. Am trecut de mai multe ori prin filtrul instituțiilor cu atribuții în verificarea demnitarilor și, după cum se știe, niciodată nu mi s-a imputat vreo abatere sau vreo neregulă în legătură cu activitatea pe care am depus-o.

Citeşte şi:  Averea lui Gabriel Oprea, verificată de ANI. A fost sesizată şi ANAF

Am respectat legile țării și voi face același lucru în continuare. Prin urmare, nu am niciun dubiu că ANI va constata o dată în plus ceea ce a constatat și cu alte ocazii, și anume că nu există neconcordanțe sau suspiciuni în ceea ce mă privește. Nu în ultimul rând, vreau să precizez că dreptul de a depune petiții și sesizări este unul garantat prin Constituție și îl respect'', a declarat Oprea, ministru al Afacerilor Interne, referindu-se la sesizarea depusă la ANI de către o persoană fizică, prin care se cere verificarea declarațiilor sale de avere din ultimii 10 ani, citat de Agerpres.

Tag-uri: ANI, Gabriel Oprea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ