AVERTISMENTUL dur al astrologilor despre EFECTELE eclipsei de soare

| 20 mar, 08:56

Astăzi va fi eclipsă parţială de soare, vizibilă din România timp de două ore şi 20 de minute. În Capitală, fenomenul va începe la 10 şi 48 de minute şi se va încheia după ora 13.

Dacă vremea va ţine cu românii amatori de astronomie, eclipsa va putea fi văzută cel mai bine în partea de vest a ţării.

Daca multi se vor bucura de acest fenomen, trebuie sa luam in calcul si sfaturile expertilor in astrologie,

Astrologul Minerva ne avertizeaza ca eclipsa de soare care va avea loc astazi ne va afecta in mod direct iar persoanele care s-au nascut sub semnul pestiilor si al fecioarelor trebuie sa aiba grija la capitolul sanatate.

" Se produce conjuctie soare luna, e fenomen de luna noua. As avertiza din punct de vedere al sanatatii pestii si fecioarele. Va veti simti foarte energici iar fenomenul eclipsei de soare va actiona in exterior si nu in interiorul nostru", a declarat astrologul Minerva

Citeşte şi: O dată în viaţă: 4 FENOMENE au loc astăzi. NU LE RATA!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ