AVERTIZARE de la meteorologi: după ninsori vine gerul

| 29 ian, 2014

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, a anunţat, miercuri, că vremea rămâne severă în sud-estul ţării, chiar şi după ce va fi ridicat codul roşu de viscol.

"Judeţele care se află acum în cod roşu după ora 22,00 rămân în cod portocaliu cu siguranţă, pentru că în această zonă va continua să ningă, iar vântul va fi intens. Joi  dimineaţă, atât intensitatea vântului, cât şi ninsoarea încep să scadă după ora 10,00, chiar dacă nu se mai încadrează în niciun cod, în sud-estul ţării vântul va continua să bată până spre seară, dar undeva până la 40-45 de kilometri pe oră', a spus Sandu în cadrul Comandamentului de iarnă convocat miercuri la Palatul Victoria.

Acesta a anunţat că joi şi vineri noaptea vor fi temperaturi scăzute, iar vântul se va intensifica din nou pe 2 şi pe 3 februarie, când precipitaţiile vor fi mai puţine dar se va menţine senzaţia de viscol din cauza vântului puternic.

"Mâine seară şi vineri seară vor fi temperaturi foarte scăzute, două nopţi cu -15 grade, după care încep să crească temperaturile puţin", a afirmat Sandu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ