Avion PRĂBUŞIT în Maramureş. O persoană a decedat

| 24 aug, 2014

Un avion de mici dimensiuni în care se aflau doi oameni s-a prăbuşit. Pilotul, în vârstă de 63 de ani, a murit, iar proprietarul aparatului de zbor, care lua lecţii de pilotaj, a ajuns în stare gravă la spital. Din primele date, pilotul ar fi intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului.

Avionul ultrauşor s-a prăbuşit în localnitatea Copalnic-Mănăştur din Maramureş, potrivit România TV. Localnici care au surprins tragedia au sărit să scoată victimele din avion.

"Eram la cules de prune aici în zonă şi, dintr-o dată, am auzit că avionul face nişte manevre, s-a lăsat în jos, iar s-a ridicat şi dintr-o dată a căzut în bot. Unul dintre pasageri, nu pilotul, striga după ajutor, celălalt nu avea nicio reacţie. Am mers după topor, am tăiat centurile şi i-am scos afară", a declarat unul dintre martori.

În avionul de mici dimensiuni se aflau două persoane: instructorul de zbor, cel care se afla la manşa aparatului şi copilotul, un tânăr de 33 de ani, pentru care zborul era o pasiune. Pentru pilot, medicii nu au mai putut afce nimic. Copilotul a fost dus în strae gravă la spital.

"Am intervenit la un accident aviatic, în urma căruia au rezultat două victime. Pilotul a fost în stop cardio-respirator, ulterior a decedat, iar pasagerul a fost cu multiple traumatisme", a declarat unul dintre medici.

Tânărul de 33 de ani achiziţionase avionul de mici dimensiuni, în luna martie, iar specialiştii spun că toate verificările au fost făcute la zi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ