Avocata din Vaslui, care îi trimitea telefoane mobile iubitului în penitenciar, trimisă în judecată de DNA

| 21 mai, 11:14

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Alina Scafaru, avocata in Baroul Vaslui, acuzata ca a mituit un gardian pentru a-i introduce iubitului ei, detinut in Penitenciarul Iasi, telefoane mobile si bauturi alcoolice.

La inceputul lunii, avocata din Baroul Vaslui a fost arestata preventiv, dupa ce a introdus mai multe telefoane mobile in penitenciarul din Iasi unde este incarcerat iubitul ei.

Pentru a nu fi descoperite de gardieni, avocata ascundea celularele in niste borcane cu salata de boeuf.

Avocata se numeste Alina Scafaru si este cunoscuta pentru relatia cu interlopul Florin Rotariu, incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

La cererea iubitului ei, avocata a reusit sa strecoare in inchisoare opt telefoane mobile si un incarcator. Le-a ascuns in paine, dar si in borcane cu salata boeuf. Avocata invelea telefoanele in staniol pentru a nu fi detectate de aparatele de control.

Potrivit procurorilor DNA, detinutul Florin Rotariu ii promisese unui agent din penitenciar 1.000 de euro pentru introducerea bunurilor. Interlopul executa in prezent o pedeapsa de cinci ani pentru trafic de persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ