Avocatul lui MARIAN VANGHELIE: Se consideră nevinovat și nu va recunoaște niciodată că a luat bani sub formă de mită

| 08 apr, 17:04

Avocatul lui Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că a cerut instanței înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă, invocând argumente precum pregătirea primarului Sectorului 5, dar și alte aspecte „personale”.

Potrivit avocatului, cererea procurorilor DNA privind prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile este inutilă, iar argumentele invocate sunt „abstracte”

Citeşte şi: Bombă! Marian Vanghelie şi Radu Mazăre, colegi de celulă

Au trecut 25 de zile de când s-a luat această măsură. Argumentele Parchetului General sunt extrem de generale și abstracte. Că se impune arestarea sau menținerea în arest cu încă 30 de zile pentru că mai trebuie audiați martori, că trebuie ridicate documente de la instituții și că trebui verificate modalitățile în care au circulat banii de la martorul denunțător Dumitru Marin către coinculpatul Niculae Sorin Mircea. Noi am susținut că prelungirea nu se mai susține pentru că temeiul din instanță, pericolul pentru ordinea publică nu există, dar decizia a fost definitivă. Am solicitat instanței dacă va considera să dispună o măsură alternativă, arestul la domiciliu sau controlul judiciar. S-au invocat aspecte de natură personală, faptul că e primar de atâta timp, pergătirea pe care o are (..) Domnul Vanghelie a susținut că se consideră total nevinovat și că nu va putea să recunoască niciodată că a primit sume de bani cu titlul de mită”, a spus avocatul edilului Sectorului 5.

Procurorii DNA au cerut prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Marian Vanghelie, care se află deja în arestul Poliției Capitalei, acesta fiind acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ