Azi este Ziua Holocaustului, domnule Iohannis

| 09 oct, 2014

Un ghinion funest vă urmărește de când ați părăsit Sibiul, însetat de funcții și mărire. Acest ghinion a făcut să uitați să luați în portbagajul limuzinei de împrumut și explicațiile credibile despre trecutul și averea considerabilă și deloc obișnuită pentru un profesor din această țară. Același ghinion face ca astăzi, campania bombastică prin care doriți să ajungeți șef al acestui stat, la Cotroceni să se suprapună peste Ziua Holocaustului.

Da, din toate cele 365 de zile ale unui an, această comemorare (care sperăm să vă dea intense dureri de cap, în lipsa unor procese de conștiință) cade cum nu se poate mai rău în mijlocul unei campanii în care v-ați declarat practic un om al faptelor și totodată cel mai cinstit dintre hoții din prezidiu. Ori faptele dumneavoastră vă acuză primele și peste limita dincolo de care orice om cu simțul măsurii și obraz simțitor ar fi renunțat poate să-și expună trecutul plin de erori și compromisuri.

Nu ați făcut-o, motiv pentru care ne vedem nevoiți să vă reamintim că nu ați explicat nici până în ziua de azi cum ați reușit ”performanța” îngrozitoare să transformați FDGR în urmașa unei organizații naziste. Cât de mare a fost ambiția și setea de îmbogățire, domnule Iohannis, dacă din pădurea de meditații pe care suntem convinși că ați defrișat-o cu greu, a răzbit și această idee funestă, prin care luați în criminală derâdere drama care a fost genocidul poporului evreu?

Subordonatul Dumneavoastră din FDGR, consilierul local și preotul evanghelic Hans Klein, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România, a depus în 2007 la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de... primarul Klaus Iohannis. Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”. Același Grup Etnic German care militaîmpotriva României prin crearea unui nou stat, denumit Donauland care urma să rupă din teritoriul românesc Transilvania și Banatul. O organizație hitleristă, cu vultur, zvastică și tot tacâmul, pe care însuși Regele Mihai a fost obligat s-o desființeze prin decret regal și să-i confiște proprietățile în virtutea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , care prevedea, la articolul 15, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc, printre care și Grupul Etnic German. 

Ați reușit să ștergeți această corecție istorică printr-o meschină sentinţă civilă, pretinzând că FDGR este continuatoarea unei astfel de organizaţii!

Ați reușit astfel, cu fățărnicia unui mărunt târgoveț combinator și speculant, să dați jos hidra odioasă a nazismului de pe stâlpul infamiei unde a fost țintuită și să transformați Apocalipsa unei nații într-un mărunt aranjament judiciar potrivit mai degrabă pe avizierul unei asociații de locatari din Sibiu. Dormiți bine, domnule Iohannis? Aveți vise? Aveți vreodată coșmarul oamenilor încolonați, al copilului smuls din brațele mamei, al muribundului care se luptă pentru ultima gură de aer, strivit sub un morman de cadavre?

Constituția pe care nu o cunoașteți pentru că nu vă interesează descrie funcția prezidențială ca pe una de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate. Dumneavoastră ați reușit în avans o mediere cinică, motivată pecuniar, între victime și călăi. Conflictul, drama, crimele n-au existat. Doar moștenirea aceea blestemată, care a ajuns din nou, iată: o anatemă.

Nu domnule, Iohannis, nu avem nimic cu germanii. Avem cu cei care din calicia cea mai ordinară, de frica celor care le-ar fi putut-o lua înainte la această împărțeală, s-au grăbit să strivească sub calcule meschine o rană care încă doare și sângerează.

Cutuma politică vă va cere să includeți cel puțin o dată în discursurile de campanie sintagma ”președintele tuturor românilor” . În mod remarcabil, în cazul Dumneavoastră va fi o minciună brutală, chiar dacă nu include nici măcar un verb.

Dumneavoastră, domnule candidat Iohannis, nu puteți deveni președintele tuturor românilor, căci i-ați exclus de la bun început pe acei români de origine evreiască care își plâng și azi, ca în fiecare an, ”eliberații prin muncă”. Munca lucrului ”bine făcut”, industrial...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
ferenci catalina
EXCLUSIV/Lotul DNA-EADS: 24 PSD, 12 PDL şi 4 PNL/În PSD va fi CUTREMUR
comisarul.ro • joi, 09 octombrie 2014, 20:49

Dosarul EADS va produce un adevărat cutremur în toată clasa politică din România. Însă cel mai afectat partid va fi PSD. 24 de actuali parlamentari şi foşti miniştri ai acestui partid vor fi incriminaţi în acest dosar aflat în faza aprinderii fitilului. Nici PDL nu va scăpa neafectat. 12 foşti sau actuali lideri ai acestui partid figurează în rechizitoriul procurorilor. PNL va scăpa mai uşurel. Prin plecarea la PRL, mulţi penelişti au crezut că vor fi scăpaţi de Ponta. Cel mai rău va fi afectat Cristian David, fost Troacă, a cărui lăcomie i-a impresionat pe anchetatori. El se află acum de-a dreapta lui Tăriceanu.

Prejudiciul, aflat de noi pe surse, este de peste 210 milioane de euro. În urma declanşării urmăririi penale din acest dosar numărul parlamentarilor români care vor fi acuzaţi de acte de corupţie va depăşi 50. Record absolut pentru Europa.
10 oct, 2014
Mihai
Articol josnic!
Articolul este de aceeasi factura ca si atacurile murdare ale Gabrielei Firea si Dan Sova. Ar trebui sa vedeti ca astfel dezgustati lumea de Ponta, care scoate murdaria cu mana voastra, a trepadusilor anume tocmiti pentru aceasta!
10 oct, 2014
Gogaie
Cantareata de vocea a II-a
Nu stiu cine-i fatuca asta, dar nu-l vad pe Sova scriind asa ceva, chiar si dupa vizita la Muzeul Holocaustului. Dar vad ca "obiectiv"-ul asta are rezerve nebanuite.
Ma refer la semnatara, pentru ca, dupa poza, inca n-a invatat sa se stearga la nas singura, daramite sa faca aprecieri despre istorie.
10 oct, 2014
Nicolae
Alexandrutã
Alexandroto esti o proasta holocaustizata-judaizata si lingi curul jidanilor! Toti idioti si jidoviti o iau intotdeuna cu o minciuna satanica zisa de "holocau$t" cu care jidani trag ceva bãnuti dela nemti! Timpito, ce are Iohannis cu "holocau$tul"???!!!
09 oct, 2014
alexandrel
ziua Holocaustului
Alexandrutzo iata-ma avocat benevol,din oficiu si neplatit al D-nului Iohannis.Inainte de toate modereaza-ti putin tonul: Iohannis n-a fost cautat ori condamnat de 'ilicit' pentru averea sa deci pana atunci sa-l lasam in pace.Legat de FDGR si continuitatea ca urmas al acelei organizatii fasciste: Iohannis a militat pentru recuperarea PATRIMONIULUI acelei societati de catre FDGR si nu pentru CONTINUAREA statutului acelei organizatii. Prin urmare 'mostenirea acea blestemata' este in cauza; blestemata sau nu trebuie sa o ia cineva,tot asa cum mostenirea PCR a ajuns in mainile cuiva. Deci sa lasam gargara ieftina menita doar sa denigreze un om in campanie electorala - daca acuzi de ceva vin-o macar cu chestii concrete.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ