BANCIU: Toți ăștia care sunt purtați pe la televizor cu cătușe sau mutați dintr-un arest într-o pușcărie își merită soarta

| 25 apr, 10:43

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Lumea lui Banciu”despre aleșii care au probleme penale. El susține că aceștia își merită soarta și că e greu de crezut că vor ”scăpa basma curată”.

”Dintre cei pe care îi vedem săltați, tare mi-e că, în afară de Oprișan care a avut noroc cu carul, este marea enigmă, cum de a scăpat de o sentință care ar fi trebuit net să-i fie defavorabilă, dacă ești om sănătos la cap îți dai seama că toți ăștia care sunt purtați pe la televizor cu cătușe sau mutați dintr-un arest într-o pușcărie își merită soarta. E foarte greu de crezut că vreunul dintre ei va scăpa basma curată definitiv sau, dacă se va întâmpla lucrul ăsta, că nu merita măcar un pic să se intre în el”, a spus Banciu. 

”Am auzit și acum o discuție că după aia cu coaforul a sărit unul că trebuie să i se mărească salariul de parlamentar că nu-i ajunge de cămăși. Vedeți că acum, când nu se mai poate fura, încep și ei să-și dea arama pe față? Păi atunci de ce ați intrat să vă faceți politicieni? Incompeteți sunteți, nu-i domeniul vostru, dintr-un nimeni să ajungi direct un politician era ciudat, atunci pentru ce? Sigur că te duceai numai pentru influență, numai pentru funcție”, a mai comentat Radu Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 12:52
Andrei
Munceste de acasa!
MUNCESTE DE ACASA!

Instruire gratuita oferita de firma, sub forma unor cursuri oferite prin mail.
Contract legal oferit din start!
O afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA .
Fara a necesita cunostinte avansate IT.
Se lucreaza de acasa, part-time/full-time.
Minim 18 ani.
Fii propriul tau sef.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult.
Pentru mai multe detail TRIMITE ‘’INFO’’ la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ