Bărbatul care a agresat o bătrână la Nana, propunere de arestare

| 09 mai, 2014

Ştefan Fileaţă, bărbatul acuzat că a agresat o femeie de 62 de ani în timpul vizitei deputatului Elena Udrea în comuna Nana, va fi prezentat vineri în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ştefan Fileaţă a fost reţinut joi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

'Din probatoriul administrat până la acest moment în cauză, a rezultat faptul că, la data de 07.05.2014, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în zona parcului localităţii a fost organizată o adunare cu scop electoral, la care au participat mai multe oficialităţi, eveniment mediatizat de mai multe televiziuni. În aceste împrejurări, persoana vătămată C.G. a fost agresată de numitul Fileaţă Ştefan, care, văzând că incidentul este filmat de operatorul unui post TV, s-a apropiat de acesta şi l-a lovit, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă dacă va continua filmarea. Ca urmare a actelor de violenţă exercitate, C.G. a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale', se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Pe 7 mai, în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a Partidului Mişcarea Populară (PMP), un bărbat a îmbrâncit o femeie de 62 de ani.

Elena Udrea a negat faptul că bărbatul respectiv ar fi membru al PMP iar formaţiunea politică susţine că nu are nicio legătură cu incidentul din comuna Nana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ