Campanie cu bătăi și gorile, la Nana

| 09 mai, 2014

Că exponenții regimului Băsescu, în cazul de față Elena Udrea, n-au înțeles nimic din uriașa înfrângere electorală din 2012, o dovedește cu vârf și îndesat escaladarea scandalului din comuna Nana, acolo unde bodyguarzii PMP au ajuns să agreseze localnicii care nu au făcut decât să-și exprime nedumerirea în legătură cu modul suspect în care s-au făcut retrocedările de terenuri.

Ceva pute rău în Danemarca cuplului Băsescu&Udrea, cu interese dovedite în zona moșiei de la Nana și pute atât de rău încât nici nu se mai obosesc să salveze aparențele: exact cum în iarna lui 2012 puneau jandarmii cu bastoanele, scuturile și gloanțele de cauciuc pe manifestanții din Piața Universității, acum asmut bodyguarzii – în lipsă de altceva – asupra unei femei în etate, care nu a făcut decât să interpeleze, apărându-și interesul propriu.

Ce contează că un zdrahon în floarea vârstei lovește o femeie trecută de 60 de ani, că doar PMP -a zis chiar Udrea- este partidul oamenilor tineri, în timp ce bătrânii din toată țara, lăsați fără pensii de guvernările Boc-Băsescu, se știe, cam votează cu cine nu trebuie.

Acesta este reversul medaliei și cupa amară a unei umilințe suplimentare pe care Băsescu mai ales va fi nevoit să o bea până la ultima picătură: pe măsură ce potlogăriile mafiote din comuna Nana ies la iveală, marele păpușar pretins lider de dreapta, de la Cotroceni, va fi nevoit să admită că dreapta lui a comis ireparabilul. În loc să apere dreptul sacrosanct la proprietate, l-a încălcat. Mafia portocalie n-a furat numai din banul public sau din fondurile europene, ci a luat chiar și de la oamenii cărora acum încearcă să le închidă gura cu pumnul.

Dama de pică din avion a PMP poate în aceste condiții să se deie și cu cămila pe pârtia de schi de la Predeal, căci unde ai dat cu pumnul și cu palma în obrazul națiunii, degeaba mai pupi dorsalele autorității ofilite de la palat. Ai ridicat mâna la neamul tău, vei plăti! E și ăsta un blestem pe care mulți refuză să-l înțeleagă...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mai, 2014
LOL
Cantautorule, esti facut gramada! Uite citatul:
Femeia agresată şi trântită la pământ, miercuri, de oamenii fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea, a vorbit la "Previziunile zilei" despre umilinţa la care a fost supusă după ce a încercat să vorbească despre pământul pe care nu vrea să-l vândă.

"Anul trecut mi l-a luat cu japca. Nu îl vând. E de la părinţii mei, nu e de vânzare", a afirmat femeia, care a povestit cu lacrimi în ochi că s-a simţit umilită în momentul în care Fane Fileaţă, lider al PDL din comuna Curcani, a trântit-o la pământ.
09 mai, 2014
sag
dle Sultanescu(excelent consilier al lui Ponta)
am citit prin presa ca Sarbu era ministru al agriculturii cand s-a privatizat Fundulea...
as vrea sa stiu daca atunci era PM ,eminentul jurist puscarias Nastase,ca am uitat
s-ar putea sa fie vreo potrivire...?
09 mai, 2014
LoL
Articol scris sub pseudonim de Sultanescu
ce pamant i-a luat mafia portocalie acelei femei?
se pare ca Sultanescu (consilier platit a lui Ponta) si slugile lui virtuale de la Obiectiv au ajuns la disperare...
mafia rosie(ciuma) e buna, cea portocalie e cancer...
Nastase,Fenechiu,Voicu...sunt deci buni(ca au patalama)
mai omule,cred ca nu ai pic de rusine..
se pare ca in Prahova(si ma refer si la Palada),nu se gaseste la toate persoanele
09 mai, 2014
Ionut Cepaliga
sa fie mana lui Sultanescu?
se pare ca PSD-ul n-a mai avut rabdare cateva luni sa-l astepte pe Nastase...
in loc sa astepte livrarea de oua de catre Nastase,de la Cornu,fiscalizate evident de finantista nascuta tot la Cornu,l-au legitimat direct pe Ouatu
Adevarul este ca pana punea closca Nastase,trecea timpul...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ