Băsescu a participat duminică la parada de 1 Decembrie din Bucureşti. Seara oferă o recepţie la Cotroceni

| 01 dec, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a participat la parada militară organizată în Piaţa Arcului de Triumf. De la ora 18.00 va oferi o recepţie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României, se arată în programul afişat pe site-ul Administraţiei prezidenţiale.

Preşedintele Traian Băsescu a mers duminică în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, la ceremonialul militar organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României. Şeful statului a venit alături de un invitat special, preşedintele Republicii Moldova.

De la ora 14.00, preşedintele va avea, la Palatul Cotroceni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina, iar de la ora 17.00, în Sala Unirii, va fi organizată o ceremonie de avansare a unor ofiţeri cu ocazia Zilei Naţionale.

De la ora 18.00, în Sala Unirii a Palatului Cotroceni va avea loc recepţia oferită de preşedintele Traian Băsescu cu prilejul Zilei Naţionale a României.

La parada militară din Piaţa Arcului de Triumf şi-au anunţat prezenţa şi premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Înaintea paradei, premierul Victor Ponta va participa, la ora 10.00, la Ziua Porţilor Deschise de la Palatul Victoria, iar la ora 10.05 va asista la dezvelirea Drapelului Naţional instalat pe frontispiciul clădirii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ