Băsescu a semnat decretul pentru promulgarea legii privind punerea în aplicare a Codului Penal

| 19 iul, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, o serie de decrete printre care cel pentru promulgarea Legii pentru punerea în aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii procesual penale.

Şeful statului a semnat decretele pentru promulgarea mai multor ordonanţe de urgenţă emise de Guvern în domeniul protecţiei mediului, în cel al asigurărilor sociale, dar şi în cel juridic.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Economic şi Social (CES), dar şi pentru promulgarea legilor privind modificarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 68/2007 (vizând răspunderea de mediu cu referire la prevenirea şi repararea prejudiciului asupra mediului) sau cel privind modificarea şi completarea Legii nr. 76/2002 referitoare la sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă şi pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea şi combaterea marginalizării sociale.

De asemenea, au mai fost semnate şi decretele pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2013 pentru reglementarea unor măsuri financiare în domeniul programelor multianuale prioritare de mediu şi gospodărire a apelor, pentru promulgarea Legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului de probaţiune, precum şi pentru promulgarea Legii privind executarea pedepselor, a măsurilor educative şi a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Nu în ultimul rând, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ