Băsescu: Ies din politică doar cu picioarele înainte

| 29 sep, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, într-o emisiune televizată, că va ieşi din politică "doar cu picioarele înainte". Afirmaţia a fost o glumă, venită ca răspuns la întrebarea privind planurile sale de după încheierea mandatului de şef al statului, scrie România.tv.net.

 

"Ştiţi, aş face o glumă pe care deja am făcut-o tot. Probabil că voi rămâne în politică şi o să iau vorbele domnului Iliescu - ies din politică doar cu picioarele înainte", a spus Băsescu, în emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV.

Traian Băsescu a precizat că se va implica în politică după terminarea mandatului de şef de stat, dar nu va fi preşedinte de partid sau preşedinte onorific. "Mă voi implica. Să nu vă gândiţi că voi fi preşedinte de partid, niciodată. Nici preşedinte onorific", a spus Băsescu.

El a arătat că dorinţa sa a fost aceea de a creea Fundaţia Mişcarea Populară, care să genereze un partid pentru anul 2016, arătând că, însă, lucrurile s-au precipitat.

"Dorinţa mea, după ce am văzut viaţa politică, după ce văd şi Piaţa Universităţii, a fost să creez acea Fundaţie Mişcarea Populară care să genereze un partid. Lucrurile s-au precipitat pentru că în mintea mea ideea a fost un partid pentru 2016. Însă ideea a fost: Hai să-l creeăm cât mai repede. E adevărat, Fundaţia trebuie să rămână să aibă concepte, să aibă viziune pe care trebuie să o transfere partidului", a spus Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 2013
Tobescu Georgeta
ies din politica...
7,4mil de romani vor sa iasa traienica(nu se scrie cu litere mari,din respect pentru ortografia romana!),din politica,dar nu picioarele inainte,pentru ca trebuie sa dea socoteala poporului de care si-a batut joc,si de tata asta ! Cei care inca mai judeca normal(exceptie cei care sunt alaturi de "presedintele"demis al lor),spera si isi doresc sa vina judecata de apoi si pentru traienica basescu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ