Băsescu: Mi-aş dori ca Elena Udrea să nu negocieze în turul doi, să lase electoratul liber

| 30 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că i-ar plăcea ca Elena Udrea să-şi lase în turul doi electoratul liber şi să nu-şi negocieze voturile.

'E important ce se întâmplă cu cele 7-8-9-10 procente pe care le va avea Elena Udrea. La cine se duc? (...) Monica Macovei va livra voturile către Iohannis. Intrarea ei a fost ca să nu strângă Elena Udrea mai mult electorat din ceea ce însemna electoratul meu. Călin Popescu Tăriceanu va da voturile lui Victor Ponta. Marea problemă este că nici unul, nici altul nu poate câştiga fără voturile pe care le va lua Elena Udrea în turul I. Eu o spun, n-am discutat cu ea. Mi-aş dori mult să lase electoratul liber. Chiar dacă îl consider pe Ponta cel mai mare duşman al democraţiei dintre candidaţi. Dar n-ar trebui să negocieze, pentru că ea nu de asta a candidat, ca să aibă ce negocia. Ştiu foarte bine discuţia pe care am avut-o cu ea. (...) Mi-ar plăcea să nu negocieze. Pentru că mi s-ar părea imoral ca, după ce oamenii au avut încrede în tine, dacă n-ai intrat în turul doi, să negociezi', a susţinut Traian Băsescu la B1 TV.

Preşedintele a adăugat că Elena Udrea ar putea face totuşi o sugestie privind candidatul preferat, ce ar putea fi, în opinia preşedintelui, doar un om de dreapta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ