Băsescu (MP): Pe votul politic vrem să obținem 10-12% la nivel național, la alegerile locale

| 09 mar, 19:30

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat miercuri, într-o conferință de presă susținută în orașul Bocșa, că obiectivul acestei formațiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obținerea a 10-12% din voturile electoratului.

'Nu vrem să ne fixăm obiective care să pară arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, să obținem un 10-12% la nivel național, pentru că vom avea județe în care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mureș, nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare, unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la alegerile locale, ca medie națională, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma să obținem un 15-20% la alegerile legislative din toamnă. Și cu această ocazie, să creăm și acel nou partid, care să conteze", a afirmat Băsescu.

Potrivit lui Traian Băsescu, PNL este destul de scindat în prezent și chiar dacă nu a fost sesizat de presă, există o mișcare de transfer de PDL-iști către Mișcarea Populară, fie că e vorba de primari, fie de consilieri.

'Există acest fenomen, care cred că se va accelera. Și ca să fiu sincer, chiar sper acest lucru. Și venirea mea aici e tot un semnal în acest sens', a mai afirmat Traian Băsescu, care a anunțat miercuri, la Bocșa, că primarul liberal al orașului, Eugen Cismăneanțu, va candida pentru un nou mandat din partea MP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 09:56
tyrex
Bai nemernicule , cancer al Romaniei daca tu vei obtine 10-12% din sufragiile de vot atunci ori romanii au inebunit de tot si isi merita soarta ori algerile sunt masluite cu ajutorul iudeoricanilor si a cozilor de topor. In loc sa zaci in puscarie pentru toate mizeriile si nenorocirile facute acestei tari tu gratie unei justitii de kakat visezi cai verzi pe pereti . Multa nesimtire si batie de joc incape in creierul ala al tau imbibat de alcool. Rusine sa-ti fie potlogatrsi hot batran.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ