Băsescu: Numai dreaptă nu e asta a lui Iohannis

| 30 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat joi seara, într-o emisiune televizată, Partidul Naţional Liberal condus de Klaus Iohannis cu expresia 'cloacă liberală'.

'Numai dreaptă nu e asta a lui Iohannis. E cloaca de la PNL care a stat mână în mână cu PSD-ul la toate blestemăţiile din 2007 încoace. Sunt două rele la fel. O să-i vedeţi, dacă s-ar întâmpla să câştige Iohannis, refac USL-ul, îşi văd de viaţa lor de dinainte. Ce argumente să-mi aducă PNL-ul că s-a schimbat? V-aţi uitat pe lista cu cei cărora nu li se ridică imunitatea prin Parlament?', a declarat Traian Băsescu. El s-a referit la Victor Paul Dobre, Daniel Akos Mora, Daniel Chiţoiu sau Varujan Vosganian. 

'Fraţilor liberali sau cloacă liberală, cum vrem să-i spunem, uitaţi-vă că vorbiţi şi minţiţi oamenii. Îl aveţi pe Varujan Vosganian, îl aveţi pe Chiuariu, îi ţineţi în partid acolo', a adăugat Băsescu.

El a mai afirmat că nu există nicio diferenţă între PSD şi PNL, pentru că au participat împreună şi la suspendarea din 2007 şi la cea din 2012 şi au acelaşi sistem de a proteja parlamentarii corupţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ