Becali a mai pierdut un proces. Câţi bani trebuie să plătească fostului acţionar dinamovist Săvulescu

| 06 dec, 2013

Patronul echipei Steaua, George Becali, a pierdut definitiv procesul de calomnie intentat de fostul acţionar dinamovist Dragoş Săvulescu şi trebuie să-i plătească acestuia daune morale de 10.000 de lei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat act de retragerea recursului formulat de George Becali, astfel încât a rămas în vigoare decizia Curţii de Apel din luna martie 2013, prin care Becali a fost obligat să-i plătească lui Săvulescu daune morale de 10.000 lei.

Dragoş Săvulescu, fost acţionar la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru calomnie, după ce latifundiarul a sugerat că dinamovistul ar fi homosexual.

Săvulescu a cerut judecătorilor să-l oblige pe Gigi Becali la plata unor daune de 2,5 milioane euro.

Iniţial, Tribunalul Ilfov a respins acţiunea lui Săvulescu, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate, la judecarea apelului, dar suma pe care trebuie să o achite Becali este cu mult mai mică decât pretenţiile lui Săvulescu.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit pe 5 decembrie 2011, cu ocazia meciului de fotbal dintre Dinamo şi Steaua.

Supărat că Săvulescu ar fi autorizat difuzarea pe stadionul Dinamo a unui videoclip care conţinea ironii la adresa sa, Becali declara atunci în faţa camerelor de luat vederi: 'Am auzit că nu ştiu ce-au făcut pe la tabele, e adevărat? Am auzit că nu ştiu ce oi au pus pe la tabelă, nu? Cu oiţe, da ? Şi acum vă spun şi eu vouă, (pe - n.r.) Dragoş Săvulescu l-a găsit nevastă-sa cu un bărbat în pat, în dormitor şi a divorţat de el. Aşa, ca s-o ştiţi şi pe asta, da?'.

Ulterior, Gigi Becali a revenit cu o altă declaraţie: 'Eu nu am zis de el că ar fi homosexual. Am spus doar că l-a prins nevastă-sa cu unul în pat. Nu înseamnă că făceau sex! Poate era un prieten la el şi dormea la el"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ