Becali face o dezvăluire incendiară: ce avere mai are în acest moment

| 06 aug, 09:05

S-au dus vremurile in care averea lui Gigi Becali era estimata la sute de milioane de euro! Dupa eliminarea din Liga Campionilor, Becali a facut o marturisire surprinzatoare despre averea pe care o mai are in acest moment.

Lui Gigi Becali i-a placut sa se laude pentru mult timp ca este cel mai bogat roman, peste Tiriac sau Ioan Niculae. Vremurile au trecut, piata imobiliara a cazut, iar afacerile lui Becali s-au dus in cap. Asa se face ca Becali sustine ca in acest moment averea sa este mai mica de 20 de milioane de euro. "Va spun adevarul. Acum, daca trei ani la rand nu te califici in Liga Campionilor si nu vinzi jucatori, trebuie sa cheltuiesti din buzunar 20 de milioane. Eu nu am 20 de milioane si, chiar daca as avea, nu i-as da, i-as imparti cu fetele mele. Daca as avea 50 de milioane de euro, as spune ca mai risc 20 de milioane de dragul Stelei. Dar nu-i am!", a afirmat Gigi Becali la postul Sportro.

In aceste conditii, eliminarea din Liga Campionilor reprezinta o adevarata drama pentru Gigi Becali, intrucat prezenta in cea mai importanta competitie i-ar fi adus in jur de 30 milioane de euro.

Potrivit publicatiilor de specialitate, Gigi Becali a pierdut in jur de 250 de milioane de euro in perioada in care a fost in spatele gratiilor.

Aceleasi reviste de specialitate il creditau pe Gigi Becali, in 2007, cu o avere estimata la aproape 3 miliarde de dolari!

Potrivit Forbes, cel mai bogat roman in 2015 este Ioan Niculae, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ