Becali, pregătit să-l „înfunde” pe Antonescu?

| 24 mai, 2013

În timp ce Crin Antonescu s-a văzut cu sacii în căruţă, partidul său obţinând peste 150 de mandate, Gigi Becali se consideră păcălit, având de ispăşit o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Deşi arestarea lui Gigi Becali nu mai ţine prima pagină a ziarelor şi a posturilor TV, ecourile cazului sunt în continuare puternice. Dacă în primă fază patronul Stelei a intenţionat să-i solicite graţierea preşedintelui Băsescu, se pare că a renunţat în cele din urmă la demers, convins fiind de vocile din anturajul său. A două soluţie de ieşire din închisoare – contestarea verdictului la CEDO – este o variantă ce îi poate oferi lui Gigi Becali sorţi de izbândă, însă principala problemă ar fi aceea că demersul va fi unul de durată şi nu permite eliberarea într-un orizont foarte apropiat.

Conform ultimelor informaţii, Gigi Becali ar fi extrem de supărat pe Crin Antonescu. Liderul liberal, în calitate de preşedinte al Senatului, nu s-a omorât cu firea în a-şi convinge colegii de partid pentru a vota în favoarea amnistierii şi graţierii deţinuţilor cu pedepse privative de libertate de până la 6 ani. Dacă proiectul ar fi trecut de Senat, atunci Gigi Becali ar fi avut o şansă reală de a părăsi arestul.

În aceste condiţii, în mass-media este acreditat un scenariu care îi dă fiori reci preşedintelui PNL. Astfel, se pare că Gigi Becali ar deţine o serie de înregistrări cu Crin Antonescu care atestă că liderul liberal i-ar fi cerut bani pentru campania electorală din 2012, în schimbul candidaturii la alegeri. În timp ce Crin Antonescu s-a văzut cu sacii în căruţă, partidul său obţinând peste 150 de mandate, Gigi Becali se consideră păcălit, având de ispăşit o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Dacă aceste înregistrări într-adevăr există şi vor fi date publicităţii, atunci în pericol nu este numai cariera politică a lui Crin Antonescu. Confirmarea unei astfel de ipoteze l-ar aduce pe preşedintele PNL în sfera penalului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ