BIANCA DRĂGUŞANU, pretenţii uriaşe pentru a apărea în Ferma Vedetelor

| 06 feb, 17:48

Dispariția de pe micul eran a Biancăi Drăgușanu are legătură pe de o parte cu restricțiile impuse de iubitul ei Victor Slav, care vrea să se țină departe de atenția publică, iar pe de alta, cu tarifele pe care le practică, total incompatibile cu situația financiară actuală din televiziuni, scrie Libertatea.

Deloc surprinzător, Bianca Drăgușanu s-a aflat printre primele opțiuni ale producătorilor de la ”Ferma Vedetelor” în momentul în care s-au apucat să întocmească listele de candidați pentru cel de-al doilea sezon al show-ului. De la rostirea numelui ei nu au mai trecut decât câteva zile până când a fost invitată la discuții. Întâlnirea a fost una scurtă, cuprinzătoare și extrem de lămuritoare. Potrivit informațiilor din echipa emisiunii, știind exact la ce s-ar înhăma, Bianca a anunțat că nu se va băga în troaca porcilor decât dacă suma va fi una care să merite. Și a rostit-o: 10.000 de euro pe săptămână.

A propus un compromis

Mai mult ca sigur, dată fiind dorința boșilor din Pro TV de a economisi ceva bani, cei aflați în fața ei au înghițit în sec și și-au pus pofta în cui, chiar dacă nu au declarat-o imediat. Intuind probabil gândul, Drăgușanca s-a apucat să le explice de ce suma asta ar mulțumi-o, subliniind faptul că are o afacere pe care nu-și permite să o lase de izbeliște două luni de zile fără un stimulent substanțial. Și, tot ea, ar fi venit cu o propunere: să rămână în fermă doar o săptămână pentru a-și pune notorietatea în slujba promovării proiectului și să fie prima eliminată, dar cu aceiași 10.000 de euro în buzunar. Atunci s-a auzit clasicul ”Te sunăm noi” și, în mod evident, înțelegerea nu s-a făcut.

1.500 de euro de vedetă

De cei 10.000 de euro pe cae i-ar fi vrut Bianca, producătorii au luat aproape o echipă de vedete. Spre deosebire de anul trecut când onorariile au fost variate și mult mai generoase, anul acesta, toți cei implicați primesc câte 1.500 de euro pe săptămână.

În ceea ce o privește pe ea, acesta nu ar fi fost, nici pe departe, un tarif record. În timpul scandalului generat de aventura cu Adi Cristea, care a dus la divorțul de Victor, Bianca a încasat 10.000 de euro pentru o oră de emisie.

CITESTE SI: BIANCA DRĂGUŞANU nu se poate opri. A făcut-o din nou!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ