BILANŢ CORONAVIRUS 28 AUGUST: Peste 1.300 de noi bolnavi, 497 de pacienţi la ATI

| 28 aug, 14:48

Bilanţul noilor infectări cu coronavirus arată că, în ultimele 24 de ore, au fost diagnosticaţi cu virusul COVID-19 1.318 români, iar în secţiile ATI se află 497 de pacienţi. Conform Grupului de Comunicare Strategică a Guvernului s-au înregistrat 48 de decese.

Tot în Municipiul Bucureşti s-au înregistrat cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore, respectiv 159, Capitala fiind urmată de judeţul Iaşi, cu 89 de pacienţi, şi judeţul Prahova, cu 78 de noi îmbolnăviri.

În prezent, sunt internate 7.325 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 497 se află în secţiile de Terapie Intensivă.

Citeşte şi Managerul Spitalului Victor Babeş: Unii pacienţi COVID au simptome nemaiîntâlnite până acum

Dintre cele 48 de decese 23 au fost bărbaţi şi 25 femei. Aceşti pacienţii se aflau internaţi în spitale din Arad, Argeș, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vrancea și Municipiul București.

În ultimele 24 de ore, 26.059 de teste au fost efectuate, 14.319 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 11.740 la cerere.

Citeşte şi Doar 6% dintre bolnavi de coronavirus din România au fost copii. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ