BILANŢ NINSORI: Alimentarea cu energie electrică este întreruptă în 24 de localităţi

| 18 ian, 19:24

Alimentarea cu energie electrică este întreruptă în 24 de localităţi din zona în care distribuitor este CEZ, respectiv Oltenia, ca urmare a ninsorilor şi viscolului, potrivit unui comunicat al companiei, transmite Agerpres.

Echipele CEZ lucrează pentru remedierea tuturor deranjamentelor semnalate pe fondul condiţiilor meteo deosebite (ninsori şi viscol), care s-au produs în judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Teleorman, începând cu data de 16 ianuarie. 

Potrivit sursei citate, la ora 16,00, mai erau înregistrate 24 de localităţi parţial afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică. 

Astfel, în judeţul Argeş, alimentarea cu energie era întreruptă în două localităţi - Titeşti şi Davideşti, în Dolj erau 4 localităţi parţial afectate de întreruperi în alimentarea cu energie - Segarcea, Timbureşti, Sadova şi Dobreşti, iar în Mehedinţi doar o localitate, respectiv Albuleşti (sat Valea Pietrii). 

În judeţul Olt erau 13 localităţi parţial sau total afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică: Morunglav, Bobiceşti, Bălteni, Bădeşti, Optaşi - Măgura, Motoieşti, Cungrea, Sâmbureşti, Dobroteasa, Vitomireşti, Dejeşti, Verguleasa (Valea lui Alb), Cârlogani, în timp ce în Vâlcea erau patru localităţi (Glavile, Amărăşti, Guşoieni, Voiceşti). 

Potrivit CEZ, la nivelul judeţelor Teleorman şi Gorj, mai erau înregistrate doar deranjamente individuale pentru care se lucrează în vederea remedierii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ