Bilanţ tragic după ninsorile care au acoperit România: opt oameni au murit de frig

| 29 ian, 2014

Raed Arafat a declarat la România TV că opt oameni şi-au pierdut viaţa din cauza frigului.

"În urma raportului de azi avem 8 decese fiind confirmate ca fiind prin hipotermie. Acestea sunt decese confirmate. Momentan avem probleme cu cazuri care sunt curs de rezolvare în Buzău, Brăila, Constanţa şi Călăraşi. La Călăraşi au fost mai multe gravide blocate şi am fost informat mai devreme de colegii de acolo că au fost rezolvate majoritatea lor. Unele se rezolvă, apar altele. Şi la această oră avem ambulanţe blocate în drum", a declarat la România TV Raed Arafat.

Actualul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat va prelua aceeaşi funcţie în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru a putea conduce Departamentul de intervenţii în situaţii de urgenţă, care va funcţiona la Interne.

Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că se fac toate eforturile ca situaţia din ţară să fie bine gestionată.

Citeşte mai multe pe RomâniaTV.net.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 ian, 2014
cristian
regrete
Este regretabil ca au murit oameni. Acest lucru se datoreaza sabotajului agenturilor basiste care au impiedecat actiunile de salvare initiate de guvernul condus de doctorul in drept de renume mondial Victor Viorel Ponta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ