Arafat – omul potrivit, la locul potrivit

| 31 ian, 2014

Raed Arafat este cea mai bună opțiune pentru a ocupa această funcție, dovadă fiind profesionalismul în gestionarea situațiilor de urgență.

Departamentul de intervenții în situații de urgență - zis și făcut! Departamenul nou înființat funcționează în cadrul Ministerului de Interne și este coordonat de Raed Arafat, omul potrivit, la locul potrivit. Pentru a prelua conducerea acestui departament, medicul a renunțat la funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii pentru a ocupa aceeași funcție în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Arafat este cea mai bună opțiune pentru a ocupa această funcție, dovadă fiind profesionalismul în gestionarea situațiilor de urgență.

Sunt niște citerii care trebuie îndeplinite de o persoană pusă în situația de a coordona activitatea în cadrul intervențiilor în situații de urgență, iar aici vorbim despre prezență de spirit, judecata limpede, promptitudine, mână de fier. Din acest punct de vedere, Raed Arafat este persoana cea mai potrivită pentru a ocupa această funcție. În plus, doctorul a reușit de-a lungul timpului să câștige încrederea românilor datorită activității sale intense de dezvoltare a sectorului de medicină de urgență la nivel național, înființarea Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) și aportului avut în cadrul procesului de reformare a sistemului de sănătate din România. Atașamentul românilor față de cel care a devenit un adevărat simbol al țării s-a văzut cel mai bine în ianuarie 2012, atunci cât sute de mii de români au ieșit în stradă să-l susțină pe Raed Arafat, care se împotrivea liberalizării sistemului medical de urgență propuse de Cabinetul Boc.

Experiența profesională vastă atât în cadrul medicinii de urgență, cât și în structurile autorităților centrale îl recomandă pe Rafat pentru ocuparea funcției de conducere în cadrul Departamentul de intervenții în situații de urgență și este o garație pentru guvern și pentru români în egală măsură că activitatea din cadrul Departamentul va fi un succes.

După atâția ani în care iarna a dat mari bătăi de cap românilor și autoritățile nu au făcut altceva decât să dea o lopată de zăpadă dintr-o parte în alta în fața camerelor de luat vederi, să mustreze sinistrații că stau în case în loc să iasă la deszăpezit, ca în final să arunce câteva promisiuni de remediere a situației până iarna viitoare, se pare că guvernul USL nu rămâne nepăsător la ceea ce se întâmplă, ci demonstrează că întotdeauna este loc de mai bine. Măsurile concrete luate în ultimele zile, culminând cu înființarea Departamentul de intervenții în situații de urgență, reprezintă o garanție pentru români că autoritățile nu vor mai fi luate prin surprindere și nu vor mai fi găsite nepregătite în situații similare.

Tag-uri: Raed Arafat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 ian, 2014
tudor
SANATATE
DIN 09.01.2014 AM BILET DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE.PRIMELE INVESTIGATII SINT PLANIFICATE PENTRU 11.02.2014.LUI PONTA SI LUI NICOLAESCU LE DORESC SA FIE SI EI SI FAMILIILE LOR ,TRATATI LA FEL.IN REST PUTETI FACE CE NOMINALIZARI DORITI.N-AM CAZUT CU AVIONUL.LOCUIESC INTR-UN ORAS RESEDINTA DE JUDET.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ