Bilanţul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 56. O fată de 18 ani a pierdut lupta cu moartea

| 16 noi, 10:28

Bilanţul victimelor din incendiul produs pe 30 octombrie în clubul Colectiv creşte din nou. O tânără de 18 ani a murit, luni dimineaţa, la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti. Numărul victimelor a ajuns la 56.

 

Luni dimineaţa, o tânără de numai 18 ani a închis ochii pentru totdeauna. Aceasta era internată în Spitalul Sf. Ioan din Capitală şi deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri să o salveze corpul chinuit de flăcări a cedat, transmite România TV.

La Spitalul Sfântul Ioan mai sunt internate două persoane în stare gravă, la terapie intensivă.

Citește și: Raed Arafat: Numărul MORŢILOR în urma incendiului din Colectiv este posibil să crească

În noaptea de 30 octombrie, un incendiu izbucnit într-un club din Capitală punea doliu pe o ţară întreagă. Zeci de tineri şi-au pierdut viaţa în acea seară de toamnă şi peste 100 au ajuns arşi de vii pe un pat de spital din România sau din străinătate. Au trecut două săptămâni de la tragedie şi numărul morţilor în urma incendiului din Colectiv continuă să crească.

Ministerul Sănătății arata ca 37 de persoane ranite in Colectiv au fost transferate in unitati sanitare din strainatate in Austria, Belgia, Olanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ