Bănicioiu îi propune lui Iohannis decorarea medicilor implicați în salvarea victimelor de la Colectiv

| 13 noi, 14:48

Ministrul Sănătății i-a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de decorare a echipelor manageriale care au depus eforturi pentru salvarea celor răniți în tragedia de la clubul Colectiv.

"Devotamentul cu care aceștia au luptat clipă de clipă pentru viețile celor răniți în tragedia de la Colectiv și faptul că nu au pregetat cu nimic pentru a asigura pacienților toate condițiile au contribuit la salvarea a zeci de vieți. De asemenea, acești medici și manageri au arătat că sistemul medical din România este pe drumul cel bun. Îi asigur de toată stima și prețuirea mea pe toți medicii și asistentele, personalul auxiliar, care au luptat alături de noi în aceste zile grele pentru noi toți", afirmă ministrul Nicolae Bănicioiu într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

De asemenea, în propunerea de decorare transmisă șefului statului, ministrul Sănătății a solicitat și decorarea membrilor Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, care zi și noapte au oferit informații și sprijin tuturor celor implicați în efortul de salvare a celor răniți în tragedia de la clubul Colectiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ