Black Friday 2013: Eurolines întră în cursa reducerilor

| 26 noi, 2013

Compania Eurolines intră în "cursa" reducerilor de Black Friday în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013. Pentru 100 euro/persoană (bilet dus-întors) poţi călătorii în marile oraşe din Europa.

Preţurile la oferta de Black Friday, valabile în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013, propuse de Eurolines sunt valabile pentru călătoriile cu autocarul efectuate în perioadele 1-15 decembrie 2013 şi 15 ianuarie-31 martie 2014.

Turiştii pot ajunge astfel la Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam sau la oricare dintre destinaţiile prin care Eurolines leagă România de Europa cu numai 50 de euro/persoană (bilet dus) sau 100 euro/persoană (bilet dus-întors).

Oferta este limitată şi este supusă unor termeni şi condiţii. Astfel, promoţia este valabilă pentru cursele programate în zilele de duminică, luni, marţi, miercuri şi joi, reducerea aplicându-se doar clientului care a cumpărat biletul.

Eurolines face parte din Grupul Eurolines România, are o flotă de 40 de autocare şi leagă oraşele din toată România de sute de destinaţii din Europa. Grupul Eurolines, din care fac parte 19 companii din România, Germania şi Republica Moldova, a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 254,18 milioane de lei faţă de 183,2 milioane de lei în 2011 şi o creştere a activităţii de turism de 121% faţă de anul 2011.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2013
DelMihay
VREI SA CASTIGI UN BAN IN PLUS?
Dorim sa conlucram cu persoane care vor sa lucreze de acasa ( freelanceri ) pe calculator.
Despre ce este vorba?!
Te
înscrii în cadrul Campaniei MailDirect - prima si singura platformă din
Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal - primiţi zilnic
e-mailuri pe care trebuie sa le deschideţi...si banutii se aduna.
Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe!
Înscrie-te pe link-ul următor şi începe să câştigi bani chiar din acest moment.
Fa
bani de acasa!! Inregistreaza-te:
://www.maildirect.ro/inregistrare....
PRIMESTI 6$ AUTOMAT LA INREGISTRARE!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ