BLACK FRIDAY 2014. Reduceri de până 50% la produsele magazinelor QuickMobile

| 19 noi, 2014

BLACK FRIDAY 2014. Magazinele QuickMobile, retailer IT&C din mediul online, participă şi ele, în perioada 21 – 24 noiembrie, la "festivalul reducerilor" Black Friday 2014, oferind discounturi care pornesc de la 10% şi ajung până la 50%, în funcţie de produs.

BLACK FRIDAY 2014. Oferta de Black Friday va fi disponibilă atât în magazinul online, cât și în cele 14 showroom-uri din țară și va include peste 2.000 de produse, anunţă reprezentanţii magazinului într-un comunicat. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse și pornesc de la 10%, pentru telefoane mobile, tablete și branduri de lux, și pot ajunge până la 25% pentru gadget-uri și chiar 50%, în cazul accesoriilor.

BLACK FRIDAY 2014 QUICKMOBILE. Câteva dintre ofertele retailerului:

- telefonul Samsung Galaxy Alpha 32GB LTE 4G, disponibil la prețul de 1.999,9 lei, redus de la 2.399,9 lei

- tableta LG G Pad wifi de 8.3", disponibilă la 699,9 lei, preț redus de la 1.199,9 lei

- tableta iPad Air 64GB wifi, cu un preț redus de la 2.999,9 lei la doar 1.999,9 lei.

BLACK FRIDAY 2014. La accesorii, reducerile pot merge până la 50%: căști audio Beats sau baterii externe Mophie, sub formă de husă, care, pe lângă o autonomie mai mare a smartphone-urilor, asigură și un spațiu de stocare suplimentar, de 32 GB.

La achiziția unui produs, clienții au posibilitatea de a opta pentru Garanțiile Express, servicii premium ce asigură un termen de soluționare a intervențiilor de maxim 5 zile și o garanție extinsă a produselor, de până la 4 ani. Cu ocazia campaniei Black Friday, aceste servicii premium sunt disponibile la un preț redus cu 70%, indiferent de produsul achiziționat.

BLACK FRIDAY 2014. Oferta de Black Friday va fi activă pe site-ul www.quickmobile.ro începând cu 21 noiembrie, ora 00:01, și se va termina luni, 24 noiembrie, ora 10:00, în toată această perioadă ofertele fiind valabile și în cele 14 showroom-uri din toată țara. Reprezentanţii magazinului afirmă că au suplimentat stocurile, în aşteptarea unui trafic ridicat de clienţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
Electro4casa
Black Friday la Electro4casa.ro
Electro4casa este un magazin online ce comercializeaza o gama completă de electrocasnice, aparate de ingrijire personala si electronice menite să vină în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi dintr-o gospodărie. Soluţiile optime pentru casă şi accesibilitatea acestora fac din produsele noastre combinaţia perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie şi funcţionalitate, perfect adaptată nevoilor dumneavoastră.

Produse

De la pregătirea ceaiului şi cafelei, a sucurilor şi a celor mai savuroase prăjituri, până la curăţarea şi îngrijirea casei, pentru toate există o soluţie practică, uşoară şi plăcută.
www.electro4casa.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ