Blaga: Eu consider că PDL trebuie să revină la putere ca să facă lucruri bune

| 15 mai, 2014

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat joi, într-un miting electoral la Constanţa cu 1.200 de persoane, că 'e cazul ca PDL să revină la putere pentru a face lucruri bune'.

"Cred că este cazul ca PDL să revină la putere pentru a face lucruri bune. Avem în faţă un nou examen electoral, dar spre deosebire alţii noi nu trebuie să demonstrăm, noi trebuie doar să aducem aminte electoratului cine suntem şi ce am făcut", a afirmat Blaga.

Blaga este de părere că lista de candidaţi ai PDL conţine cele mai competente persoane pentru a merge în Parlamentul European. 'Noi cerem drepturi egale pentru România şi pentru români pentru că deşi suntem membri ai UE, nu avem aceleaşi drepturi cu toţi europenii, nu suntem încă în Schenghen şi nu suntem în Zona Euro. Noi cerem ca românii să fie respectaţi în ţările UE la fel cum îi respectăm noi pe toţi cetăţenii europeni în România', a afirmat Blaga.

Liderul PDL a fost însoţit la acţiunea electorală organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constnaţa de eurodeputaţii Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu, precum şi de senatorul democrat-liberal Gigi Chiru.

Tag-uri: pdl, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ