Blaga şi Predoiu s-au întâlnit cu Angela Merkel

| 18 feb, 2014

Vasile Blaga şi candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit, marţi, la Berlin, cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestag.


"Delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga şi de candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, aflată într-o vizită la Berlin a avut, marţi, 18.02, o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestagul german. Întâlnirea a avut loc in cadrul vizitei pe care delegaţia PDL o face la Berlin şi Dresda la invitaţia CDU, într-o vizită organizată de Fundaţia Konrad Adenauer. PDL şi CDU-ul condus de Angela Merkel fac parte din aceeaşi familie europeană, Partidul Popular European", se arată în comunicatul PDL.

Delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga a avut un prânz de lucru cu preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum.

Delegaţia PDL prezentă la Berlin a fost compusă din: candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinţii PDL Anca Boagiu şi Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreşedinţii PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu şi Alexandru Nazare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ