BOMBĂ! Facebook INTERZICE postările despre REFUGIAŢI

| 14 sep, 22:46

Problema refugiaților care au venit în valuri riscă să destabilizeze rău Germania. Cum reacția localnicilor este din ce în ca mai mare și mai înverșunată împotriva acestora, autoritățile au solicitat ajutorul rețelelor de socializare acolo unde mesajele anti-refugiați se împrăștie cel mai repede.

Facebook Germania a anunţat într-un comunicat "trei noi măsuri pentru a face faţă rasismului pe platforma de socializare", printre care şi un parteneriat cu o organizaţie ce supraveghează conţinuturile postărilor. 

Ministrul de Justiţie al Germaniei, Heiko Mass, care a avut luni o întrevedere cu conducerea companiei, a precizat scopul acestei acţiuni. "Obiectivul este de a îmbunătăţi gestionarea reclamaţiilor (celor care se plâng de mesaje încărcate de ură sau rasiste)", a subliniat ministrul. Trebuie să punem în funcţiune eventuale măsuri, "dacă este posibil până la sfârşitul anului", a adăugat ministrul german. 

Heiko Mass a îndemnat în ultimele zile Facebook să "facă mai mult pentru ca reţeaua să nu devină o curte de recreaţie pentru extrema dreaptă". 

Grupul german a amintit că şterge "tiradele încărcate de ură împotriva anumitor grupuri protejate şi apelurile la violenţă", însă, potrivit Berlinului, Facebook nu reacţionează suficient de repede. 

Pe lângă manifestaţii de solidaritate, sosirea în Germania, în ultimele săptămâni, a zecilor de aspiranţi la azil politic este însoţită de o creştere a numărului de comentarii xenofobe pe internet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 00:45
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ