BOMBĂ! Sorina Matei DEZVĂLUIE omul cheie din CCR care s-a opus legilor Big Brother

| 26 ian, 10:45

Jurnalista Sorina Matei a postat pe contul personal de Facebook informaţii care încearcă să facă lumină în cazul legilor Big Brother solicitate de SRI şi declarate neconstituţionale de CCR.

Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională, fost procuror șef al DNA este arătat cu degetul ca fiind vinovat pentru respingerea legilor siguranței naționale.

"Pentru că până acum am văzut numai isterii, abordări emoționale, unele vecine cu nebunia și oameni care se pretind a fi cunoscători dar nici măcar nu știu cum se numesc legile, întreb:
- ce înseamnă când este desființată total o lege aflată în vigoare de 3 ani? Mă refer bineințeles la legea 82/2012.
- de ce a fost afectată fără niciun motiv activitatea organelor judiciare, respectiv DNA, prin desființarea legii?
- de ce românii care au abonament la telefon sunt mai proști decât hoții care au cartele?

Citeşte şi: George Maior susţine că nu a ameninţat CCR: A fost doar o constatare

P.S. Niciun om nu este Dumnezeu în această țară. Niciun om nu se poate juca cu instituții fundamentale și legi ale statului român. Nici măcar Daniel Morar. Sunt un om care m-am luptat cu multe în viață și încă mă mai lupt, dar nu pot fi niciodată de acord cu demolarea instituțiilor anticorupție pentru că așa i s-a cășunat unui om. Ca să fie clar!", a scris Sorina Matei.

Sorina Matei subliniază că Daniel Morar s-a pus raportor pe toate cele trei legile.

De asemenea, jurnalista mai aminteşte şi de alte decizii suspecte ale lui Daniel Morar.

" Poate-mi explică cineva dintre "morariști" și alți noi susținători nu foarte specializați în domeniul judiciar dar care recită exact, în mod argumentat, de ce pe 4 Decembrie anul trecut, onor Curtea Constituțională a desființat "mutatis mutandis" 2 întregi secțiuni din Codul de Procedură Penală ce vizau controlul judiciar și controlul judicar pe cauțiune când totul derivă din vechiul Cod cu care nimeni n-a avut nicio problemă să-l declare neconstituțional?

Să-mi spună cineva dacă poate cine anume a fost raportor pe chestiunea asta și câte dosare și infractori prinși de DNA scăpau. Dacă făcea asta vreun partid politic din această țară, sărea în aer, pe bună dreptate, toată România. Dacă a făcut asta cineva, toată lumea tace. Ca atare, s-a ajuns în halul în care a fost nevoie rapid de o ordonanță a Guvernului Ponta ca să fie salvat totul și infractorii să rămână acolo unde sunt.

Nu se poate să se ajungă să fie apărați/ scăpați infractorii și să fie dărâmate instituții anticorupție doar pentru că așa vrea un singur om. Nimeni în țara asta nu trebuie să fie Dumnezeu!

Vă ofer spre consultare decizia Curții Constituționale prin care "mutatis mutandis" a ras DOUĂ SECȚIUNI DIN CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ al României.

Decizia la care face referire Sorina Matei poate fi citită AICI.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 19:27
Stanciu
Jos Big Brother!
Bravo lui Morar, rusine acoperitei Sorina Matei!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ