Brad Pitt şi Angelina Jolie se mută la Londra pentru a fi mai aproape de refugiaţi

| 25 ian, 09:20

Actriţa şi regizoarea Angelina Jolie se mută la Londra împreună cu soţul ei, Brad Pitt, şi cei şase copii ai lor, pentru a fi mai aproape de epicentrul crizei refugiaţilor, dintre care mulţi au pierit în ultimele luni în apele Mediteranei, notează ziarul ABC.

Potrivit revistei americane US Weekly, cel mai glamour cuplu de la Hollywood vor rămâne provizoriu la Londra timp de "şase luni" începând din martie. După cum dezvăluie publicaţia, Jolie vrea să-şi etaleze latura de activistă umanitară în Europa. 

Trimis special al ONU pentru refugiaţi, Angelina Jolie "vrea să se concentreze asupra proiectelor politice care gestionează actuala criză umanitară din Europa", a informat o sursă apropiată cuplului. Primul pas este, însă, de a găsi o locuinţă suficient de mare pentru cei şase copii ai lor. 

Actriţa ar fi interesată să cumpere o casă care să corespundă nevoilor familiei sale numeroase, de preferat cu subsol şi cu grădină. 

Trebuie amintit că în prezent Londra este cel mai scump oraş din lume din punct de vedere imobiliar, în primul rând din cauza afluxului de multimilionari de origine arabă în capitala Marii Britanii. 

Angelina Jolie a explicat deja în declaraţii acordate mass-media că ea şi familia sa trăiesc ca "nişte nomazi". Jolie şi Brad Pitt au şase copii: Maddox (14 ani), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (9) şi gemenii Vivienne şi Knox (7). 

"Ei participă la toate deciziile când plecăm undeva. Iar dacă trebuie să ne mutăm în altă parte, unde vor duce dorul prietenilor lor, atunci încercăm să-i invităm şi pe prieteni", a povestit actriţa ziarului The Guardian în noiembrie anul trecut. 

"Nu vreau ca acest stil de viaţă să fie respins de ei pe măsură ce cresc. Dacă nu le place atât de mult să călătorească, vom face câteva aranjamente", a explicat Angelina Jolie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ