Bugetul Administraţiei Prezidenţiale a fost adoptat fără a fi susţinut

| 29 noi, 2013

Bugetul Administraţiei Prezidenţiale a fost adoptat de Comisiile parlamentare pentru buget-finanţe, în forma transmisă de Guvern, fără ca un reprezentant al acestei instituţii să fie prezent pentru a susţine bugetul.

Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu a votat pentru forma venită de la Guvern.

Senatorul PSD Cosmin Nicula, preşedintele Comisiei pentru buget din Senat, a declarat că este pentru prima dată de când este parlamentar când bugetul Administraţiei Prezidenţiale nu a fost susţinut în comisii.

'Nici până la această oră nu a venit nimeni. Este pentru prima dată de când sunt eu parlamentar când bugetul Administraţiei nu este susţinut în comisii. Este absolut inadmisibil şi mie îmi este ruşine efectiv de ceea ce au făcut cei de la Administraţia Prezidenţială', a spus Nicula.

Administraţia Prezidenţială are prevăzut pentru anul viitor de la bugetul de stat o sumă de peste 25,535 milioane lei, în creştere cu 2,79% faţă de acest an. Din această sumă, pentru cheltuieli de personal este dedicată o sumă de 10,864 milioane lei (+0,46%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ