BVB începe tranzacţionarea noii tranşe de acţiuni Transgaz

| 26 apr, 2013

Acţiunile Transgaz din oferta publică secundară pot fi tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti începând de vineri.

Oferta de vânzare a 15% din acţiunile Transgaz s-a desfăşurat în perioada 4-16 aprilie 2013 şi a fost suprasubscrisă. Acţiunile companiei Transgaz se tranzacţionează pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti din data de 24 ianuarie 2008.

Preţul de ofertă pe acţiune a fost de 179 lei pentru tranşa investitorilor instituţionali şi pentru tranşa subscrierilor mari şi de 170,05 lei pentru tranşa subscrierilor mici, pentru investitorii care au subscris în primele trei zile lucrătoare ale perioadei ofertei. Pentru investitorii care au subscris începând cu cea de a patra zi lucrătoare a perioadei ofertei, preţul a fost de 173,63 lei.

Oferta pentru Transgaz a fost suprasubscrisă cu 347% pentru segmentul de retaileri mici şi cu 257% pentru investitori mari. Suma totală atrasă de stat a fost de 315 milioane lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ