Bute a semnat cu cel mai influent manager din SUA

| 19 ian, 12:05

Lucian Bute, pe urmele marilor campioni ai lumii. Pugilistul român a semnat un contract cu cel mai râvnit manager de box din Statele Unite, Al Haymon, cel care îl impresariază și pe celebrul campion american Floyd Mayweather.

La doar 34 de ani, Bute a bifat 33 de meciuri ca profesionist, iar 31 dintre acestea s-au încheiat cu victorii.  În 2007, pugilistul român a cucerit titlul mondial IBF la supermijlocie, după victoria prin KO tehnic în fața columbianului Alejandro Berrio.

Lucian Bute şi-a apărat centura de campion mondial cu îndârjire de nouă ori, înainte de o pierde în 2012, în favoarea englezului Carl Froch, care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 5-a.

Din acel moment, cariera lui Bute a urmat un trend descendent. El a disputat ultimul meci pe 18 ianuarie 2014, atuci când a fost înfrânt la puncte de canadianul Jean Pascal.

Pugilistul român ar fi trebuit să boxeze şi pe 6 decembrie, împotriva argentinianului Roberto Bolonti, dar s-a accidentat şi meciul a fost anulat.

Bute îşi doreşte, însă, să revină în lumea boxului şi nu oricum, ci în forţă. Mai mult decât atât, se arată şi foarte încrezîtor, potrivit unui mesaj postat de el pe Facebook: "În 2015, stelele se aliniază în cariera mea".

Şi pentru că nu se limitează numai la scris, Bute a trecut şi la fapte, prin încheierea unui contract cu cel mai influent manager de box din SUA. Prin mâna lui Al Haymon au trecut sportivi de marcă, printre care şi Jo Jo Dan și canadianul Adonis Stevenson.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ