Meciul secolului în BOX. Pacquiao nu-l consideră pe Mayweather cel mai incomod adversar din cariera sa

| 29 apr, 12:54

Boxerul filipinez Emmanuel ''Manny'' Pacquiao susține că americanul Floyd Mayweather, adversarul său din super-meciul de unificare a centurilor la categoria welter, programat pe 2 mai la Las Vegas, nu este cel mai dificil adversar din cariera sa, deși este neînvins în 47 de meciuri, relatează AFP.

''Nu pot să spun că este cel mai redutabil, pentru că m-am confruntat deja în cariera mea cu Oscar de la Hoya, Juan Manuel Marquez, dar este totuși unul dintre cei mai redutabili'', a declarat Pacquiao, 36 ani, într-o conferință de presă la Mandalay Bay Hotel din orașul jocurilor de noroc. De menționat că Mayweather îl aștepta pe filipinez la o conferință comună de presă la MGM Grand Hotel.

Meciul din 2 mai se anunță unul din evenimentele istorice ale boxului mondial, atât prin valoarea celor doi pugiliști, mărimea burselor, cât și prin centurile WBA, WBC și WBO puse în joc.

''Încrederea mea este diferită față de alte meciuri: nu sunt nervos, nu sunt nerăbdător, am ceva de dovedit și îmi place să fiu outsider, pentru că asta îmi va permite exprimarea instinctului meu letal'', a adăugat filipinezul, primul și singurul boxer care a cucerit centura mondială la opt categorii diferite.

În Nevada de Sud locuiesc circa 75.000 de filipinezi și Pacquiao a avut parte de o recepție călduroasă la Las Vegas. ''Nu fiți nervoși, pentru că știu că voi câștiga meciul în ring, așa că fiți relaxați'', le-a transmis fanilor săi Manny, care are 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri în palmares.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ