Floyd Mayweather este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2014

| 11 iun, 2014

Boxerul american Floyd Mayweather este sportivul cel mai bine plătit din lume în 2014, cu venituri totale de 105 milioane dolari (77 milioane euro), conform revistei Forbes, care a publicat miercuri clasamentul său anual.

Mayweather l-a devansat pe fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, cu venituri de 80 milioane dolari, şi pe starul baschetului american LeBron James (Miami Heat), cu 72,3 milioane dolari.

Top 5 mondial este completat de un alt fotbalist, argentinianul Lionel Messi, cu 64,7 milioane dolari, şi de baschetbalistul american Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), care a ratat aproape întregul sezon din cauza unei accidentări, dar chiar şi aşa a reuşit să adune 61,5 milioane dolari.

În vârstă de 37 ani, Floyd Mayweather a disputat două meciuri în 2014 şi a petrecut în total în ring 72 de minute. Supranumit 'Money' (bani), Mayweather este al doilea sportiv din istorie, după jucătorul american de golf Tiger Woods, care depăşeşte graniţa celor 100 milioane dolari, potrivit Forbes.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ