ŞOCUL SECOLULUI ÎN BOX: Lui Mayweather i s-a retras titlul cucerit în faţa lui Pacquiao. MOTIV INCREDIBIL

| 07 iul, 10:30

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost deposedat de titlul de campion mondial la categoria welter, versiunea WBO, pe care l-a cucerit după victoria la puncte în faţa filipinezului Manny Pacquiao, pentru că nu s-a conformat regulilor, a anunţat Organizaţia Mondială a Boxului (WBO), transmite Agerpres.

 

Mawyeather, care a înregistrat pe 2 mai a 48-a victorie în tot atâtea meciuri disputate în cariera sa profesionistă, nu a plătit taxa de 200.000 de dolari pentru lupta cu Pacquiao, până la data limită de 3 iulie, WBO decizând în aceste condiţii să-i retragă centura de campion şi să declare titlul vacant.

Câştigător la puncte în aşa-numitul "meci al secolului", care i-a dezamăgit însă pe iubitorii boxului, boxerul din Statele Unite a încasat o bursă de 220 milioane dolari pentru această luptă, potrivit estimărilor. Potrivit regulamentului WBO, boxerii trebuie să achite acestei organizaţii 3% din bursă pentru un meci cu titlul mondial în joc, cu un plafon de 200.000 dolari.

Citeste si: Mayweather - Pacquiao, meci de 12 reprize, castigat de american la puncte

WBO a precizat că, totodată, este împotriva regulamentului ca boxerii să deţină titluri la mai multe categorii, iar Floyd Mayweather trebuia să anunţe categoria de greutate la care doreşte să rămână.

Boxerul american deţine în acest moment titlurile de campion mondial WBA şi WBC atât la categoria welter, cât şi super-welter. El are la dispoziţie 14 zile pentru a face apel, însă este puţin probabil ca el să obţină câştig de cauză.

În vârstă de 38 ani, Floyd Mayweather a anunţat că doreşte să dispute încă un meci, în luna septembrie, probabil ultimul din cariera sa, împotriva unui adversar deocamdată nestabilit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 14:09
VashReabs
can dogs take doxycycline without food
Air in the wall of the small bowel or colon Fig 2, presumably resulting from enhanced mucosal permeability, can be an asymptomatic finding in patients treated with agents such as bevacizumab, sunitinib, and sorafenib 28 dose of doxycycline for pneumonia pico question hypertension the current cultivation base, it is extremely difficult for Zhao Ling to break open all of a sudden

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ