C.T. Popescu despre flagrantul primarului Sorin Oprescu:Nu există justificare pentru o asemenea sumă

| 07 sep, 08:58

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Telejurnalul TVR despre cultura mitei, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi flagrantul organizat de DNA, în urma căruia au fost găsiţi asupra sa 25 de mii de euro.

Nu există nicio justificare pentru o asemenea sumă. 25 de mii de euro bani gheaţă care să fie purtaţi asupra sa de un om aflat în această funcţie, de primar general al Capitalei”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu într-o intervenţie telefonică la Telejurnal despre acuzaţiile de luare de mită care i se aduc primarului general al capitalei, Sorin Oprescu.

„Cum poate d-nul Oprescu să facă aşa ceva? Se bazează pe cei care l-au votat, pe concitadinii noştri bucureşteni. L-au votat de două ori şi atunci d-nul Oprescu şi-a spus: Eu sunt popular, mă iubeşte oamenii, chiar dacă fac lucrurile astea”, îşi explică jurnalistul gestul primarului Sorin Oprescu.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, mai există un motiv pentru care primarul a fost prins în flagrant cu 25 de mii de euro asupra sa: „Cultura mitei, care funcţionează în această ţară de multe, multe decenii. Există un sistem de valori al mitei. Există campionii ei, tradiţii, performanţe în care acest tip de individ se înscrie (...). O are în sânge, nu se poate abţine. Nu este singurul primar din ţară care are probleme de diverse grade cu justiţia”.

Citeşte şi: SORIN OPRESCU, arestat pentru 30 de zile

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 sep, 14:10
sorin
Faci bani acasa la tine!
Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ