Câștigătoarea MasterChef a hotărât ce va face cu premiul de 50.000 de euro

| 12 iun, 2014

Georgeta Zamfir, marea câștigătoare a concursului MasterChef 2014, difuzat la Pro TV, a anunțat ce destinație vor lua cei 50.000 de euro, valoarea marelui premiu.

În cel de-al patrulea sezon al concursului culinar MasterChef, concurentul care a reușit să-i farmece pe cei trei jurați a fost Jesica Zamfir, o tânără de 28 de ani, căsătorită și mamă a unui băiețel de doi ani.

Jesica a trăit şapte ani în Spania, la Sevilla, unde a pus pe picioare o afacere, la care, ulterior, a renunţat. Ultimele șase luni nu au fost deloc ușoare pentru tânără, însă, acum, după ce a câștigat titlul de Masterchef 2014 și premiul de 50.000 de euro, Jessica a luat o decizie radicală.

În dimineața de după aflarea marelui câștigător la "MasterChef", Jesica și-a băut cafeaua împreună cu Greeg și Onuc la Alarma ProFM, unde a mărturisit și cum își va cheltui banii din premiu.

"Inițial am vrut să-i flambez (banii - n.r), cum ne-a învățat la MasterChef. Dar am zis mai bine nu. O să investesc în mine, vreau să evoluez - să câștigi MasterChef e o mare responsabilitate -, vreau să mă perfecționez și, după aceea, cu siguranță o să mai deschid o afacere, că deja sunt obișnuită", a dezvăluit Jesica Zamfir.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ