Camera Deputaţilor cumpără curent. Cât oferă

| 16 iun, 19:41

Camera Deputaţilor vrea să cumpere energie electrică la joasa tensiune pentru imobilul Palatul Parlamentului şi Parcajul Subteran aferent imobilului, valoarea contractului, fără TVA, este de 5 milioane de lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Durata acordului cadru este de 12 luni, iar acordul-cadru urmează a se încheia cu un singur agent economic. 

Potrivit anunţului, se estimează că vor fi două contracte subsecvente în funcţie de data încheierii acordului-cadru, din care primul în perioada 1 septembrie - 31 decembrie, iar cel de-al doilea în perioada 1 ianuarie 2016 - 31 august 2016. Valoare estimată a primului contract este de 1,66 milioane leii fără TVA, iar al celui de-al doilea de 3,33 milioane lei fără TVA. 

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 21 august 2015, ora 09,00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 21 august 2015, ora 11,00. Deschiderea ofertelor va avea loc la 24 august 2015, ora 13,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ